Pages

dinsdag 28 juli 2015

Nee dank u


Goedenavond allemaal,

Tijd voor een nieuwe blogpost. Het was inmiddels alweer een tijdje terug dat ik immers wat gepost heb.
Stil zitten dat doe ik niet, het is juist heel erg druk geweest hier afgelopen periode en ik kan dus ook oprecht zeggen dat ik toe ben aan vakantie ;)


Begin juli is er een 2e pleegkindje bij ons komen wonen. Erg gezellig en leuk maar wel wennen, ineens heb je niet 1 maar 2 jongens hier rond lopen.
Is de oudste de hier inmiddels alweer ruim 2 jaar woont 13 huppelt er nu een vrolijk mannetje van net 6 door je huis.
Dus voor ons allemaal even wennen, maar het brengt ook wel weer leuke positieve energie in huis. Ik lach me soms de blubber om zijn uitspraken.


Ook op creatief vlak heb ik niet stilgezeten. Er zijn diverse projecten afgerond waar ik binnenkort ook over zal bloggen, dus stay tuned :)

Misschien voor sommige erg herkenbaar, je bent net druk bezig met iets waar je eigenlijk niet bij weg kan lopen, of je zit net te eten of........ tringgggggggggggggg, de bel. GRRRR gefrustreerd loop ik dan al naar de deur want ik was druk ;) Als je dan de deur opentrekt en er staat iemand voor de deur die je "goedkopere" energie wil aansmeren of iemand die God bij je komt brengen dan wordt bij mij het kookpunt al snel bereikt. Beleefd maar standvastig wimpel ik ze dan af om maar zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan met waar ik mee bezig was.

Om in de toekomst dit soort frustraties te voorkomen heb ik mijn Sillhouette Cameo maar aan het werk gezet en een mooie sticker voor bij de deur gemaakt.
Nu maar hopen dat deze mensen ook kunnen lezen ;)


Ik wil jullie allemaal een hele fijne avond toewensen, het mooie weer laat nog op zich wachten tot vrijdag maar dan kunnen we weer lekker genieten.

Tot later :)

2 opmerkingen:

  1. Prachtig gedaan!!! Geniet van uw vakantie !!

    Groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen