Pages

zondag 9 augustus 2015

Verjaardags kado's


Goedemiddag allemaal,

We zijn weer terug van een heerlijke week vakantie op de veluwe.
Wat hebben we genoten en ow zo getroffen met het weer.

1 dag was het wat slechter met wat regen, maar tegen de avond klaarde het op dus konden we nog even lekker genieten van de buitenlucht.
Het heeft ons allemaal ontzettend veel goeds gedaan.

Eenmaal terug staat je natuurlijk bergen was te wachten, want ja een week niet wassen met 4 personen dat brengt een hoop vieze was mee.
Dus de wasmachine heeft 2 dagen bijna onafgebroken gedraaid en nu mag hij rusten, de laatste 3 wassen hangen nu buiten aan de lijn te drogen.

Vandaag is mijn vader jarig, dit vieren we pas morgen omdat mijn broertje en schoonzusje gisterenavond pas laat zijn thuis gekomen van hun vakantie.
Een eind moeten rijden met 2 kinderen dus iedereen is daar nu vast bekaf. Dus gaan we morgen lekker met z'n allen naar Opa/Pa om verjaardag te vieren.
Maar daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij he :)

Gisteren dus mijn Silhouette Studio maar geopened en aan het ontwerpen geslagen, ik had deze shirts voorbij zien komen maar wou daar uiteraard weer even mijn eigen draai aan geven.
Dit zijn ze geworden, ik denk dat paps daar best blij mee zal zijn... Het is in ieder geval met liefde gegeven.

Opa is erg handig dus dat shirt krijgt hij van de kleinkids en omdat hij ook van vissen houd vonden wij het shirt met de vis wel toepasselijk ;) 

De vakantie zit er bijna weer op, nog 1 weekje en dan gaan de kinderen hier weer naar school.
De oudste gaat beginnen op het voortgezet, dus een hele nieuwe stap in zijn leven.
De jongste is hier in de vakantie komen wonen dus die gaat naar de vakantie ook naar een nieuwe school voor hem, dus ook voor hem weer iets heel nieuws.
Heel spannend dus allemaal!!

Fijne zondag allemaal!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten